PHNTM Tech-Funk Vol 1
Typ: Electrofunk.
PHNTM Tech-Funk är en riktigt svettig samling ljud och loopar som närmast kan beskrivas som Electrofunk. Trots att trummorna maler på med klassiska fyr-fyror svänger det fint om de 600-talet looparna. Det låter som Plump DJs fast utan breakbeat-trummorna.
Storlek: 550 megabyte.
Pris: 165 kronor (15,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Sounds To Sample (www.soundstosample.com).
Web: PHNTM Tech-Funk Vol 1.

Punchy Techno
Typ: Techno-Electro.
Även om vi inte skulle säga att den här samlingen klassificeras som techno - är det i vilket fall en klart hårdare nyans ljud och loopar för dansgolvet. Punchy Techno består av allt man behöver: basar, effekter, syntljud och trummor - enskilda ljud såväl som färdiga loopar. Ett lysande paket för dig som vill ta klubbdängorna ett par snäpp hårdare.
Storlek: 744 megabyte.
Pris: 210 kronor (19,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Loopmasters (www.loopmasters.com)
Web: Punchy Techno.

Fury: Modern Indie and Pop Rock
Typ: Färdiga idéer för indie- och popproduktioner.
Om du vill komma igång med att göra indie-rockpop i brittisk stil, är det senaste ljudbiblioteket från Big Fish Audio något för dig. Som vanligt när det gäller Big Fish bygger biblioteket kring 15 olika grundidéer som sedan bryts ner till dess enskilda beståndsdelar - däribland trummor, bas, gitarrer och även sång.
Storlek: 6,3 gigabyte (10,6 gigabyte med alla format).
Pris: svenskt pris ej känt.
Tillverkare: Big Fish Audio (www.bigfishaudio.com).
Kontakt: Luthman (www.luthman.se).
Web: Fury: Modern Indie and Pop Rock.

Studio Essentials - Psytrance
Typ: Intensiv electro.
Psytrance är en rätt intensiv dansgolvs-stil som alltid levt lite i skymundan av trance och techno. När Zenhiser i Australien gör ett Psytrance-bibliotek känner de noggrant av hur vinden blåser. Även om Psytrance ofta har kopplingar med gamla stilen Eurodance har Zenhiser valt en mer kommersiell variant. Intensivt men med doft av modern electro så att säga.
Storlek: 984 megabyte.
Pris: 250 kronor (34,99 AUD).
Tillverkare/Kontakt: Zenhiser (www.zenhiser.com).
Web: Studio Essentials - Psytrance.

SFX Collection 02
Typ: Effektljud.
Brittiska Wave Alchemy är tillbaka med ett nytt ljudbibliotek och den här gången ligger fokuset på ljudeffekter. Till skillnad mot många andra effektbibliotek har SFX Collection 02 inte en så hård prägel på det elektroniska - utan snarare det filmiska. Ljuden är gigantiska och låter som tagna från en modern Hollywood-produktion. Snyggt. Otroligt snyggt.
Storlek: 955 megabyte.
Pris: 520 kronor (49,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Wave Alchemy (www.wavealchemy.co.uk).
Web: SFX Collection 02.