Epic Horizons
Typ: Filmiska ljud.
Även om Epic Horizons inte är lika mörk och skrämmande som Zero-Gs förra bibliotek Dark Skies - är det lika maffigt och storslaget. Epic Horizons har en ljusare och mer upplyftande prägel. Sammanlagt består biblioteket av över 850 instrument och ljudmattor för Kontakt, EXS24 och Reason. En riktigt trevligt detalj är de medföljande ljuden i construction kit-format som hjälper dig komma igång så snabbt som möjligt. Det är filmiskt och ruskigt snyggt.
Storlek: 5,3 gigabyte.
Pris: 950 kronor (89,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Zero-G (www.timespace.com).
Web: Epic Horizons.

French House Songstarters
Typ: Fransk Electro.
Glöm svensk electro - nu är fransoserna på frammarsch igen med en uppdaterad version av sin särskilda House-stil som var så populär för ett par år sedan. Det fransk-patenterade pumpande sågtandsljudet finns väl representerat men blandas snyggt med svettiga elbasar och wacka-wacka från elgitarrer. Funkigt, fräscht och glitchigt.
Storlek: 515 megabyte.
Pris: 315 kronor (29,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Loopmasters (www.loopmasters.com)
Web: French House Songstarters.

Dubstep Vol.1
Typ: Dubstep för massorna.
Intresset för Dubstep blir bara större och större - och det kanske inte heller är så konstigt. Med sina rötter i Breakbeat och Drum and Bass väger Dubstep väl upp dagens välpolerade trancepop där allt går stereotypiska fyr-fyror. Dubstep Vol.1 från Loopmasters är tungt, rätt långsamt och väldigt svängigt.
Storlek: 447 megabyte.
Pris: 160 kronor (14,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Loopmaster (www.loopmasters.com).
Web: Dubstep Vol.1.

Tech House Synths
Typ: Ljud och loopar för djup house.
Även om Tech House Synth innehåller allt du behöver för att komma igång med Deep House - trumloopar, effekter och basar - ligger fokuset på syntljud och synthloopar. Stilen är djup, mulligt och mörkt - det är hårt skuret och looparna snurrar på i jazziga 125 bpm. Extra plus i kanten för att ljuden även kommer förmappade för Kontakt, Reason och EXS24.
Storlek: 710 megabyte.
Pris: 210 kronor (19,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Loopmasters (www.loopmasters.com).
Web: Tech House Synths.

Loxy and Resound - Drum And Bass Vol. 8
Typ: Drum and Bass.
Från våra vänner i Finland kommer här ett Drum and Bass-bibliotek som sticker ut extra. Utan att tassa in på Dubstep blandar Loxy and Resound djupa basar och ragga-influerade ljud med hysteriska breakbeat-trummor. Även om biblioteket består av alla komponenter du behöver för att komma igång med Drum and Bass ligger tonvikten på trumloopar och enskilda trumslag.
Storlek: 964 megabyte.
Pris: 265 kronor (24,95 pund).
Tillverkare/Kontakt: Loopmasters (www.loopmasters.com).
Web: Loxy and Resound - Drum And Bass Vol. 8.