Vintage Electronic Musical Instrument Auctions, Vemia, firar tjugoårsjubileum nästa år och har ett mycket högt anseende bland dem som botaniserar bland begagnade syntar, effekter och annan studioutrustning.

Det är inte bara faktumet att auktionsförättandet via nätet är äldre än alla de andra sajterna som borgar för kvaliteten. Grundaren Peter Forrest är en expert området på det är extremnördiga sättet som du nästan bara hittar i England.

Vemia har även flera namnkunniga servicetekniker som går igenom och testar många av objekten och skriver utlåtanden som läggs ut på sajten.

Själva auktionerna brukar hållas någorlunda regelbundet och nu är det dags igen. De många hundra objekt som ligger uppe på sajten just nu går att buda på och auktionen stänger den nionde november.

Bland alla de åtråvärda klenoderna finner vi exempelvis ett komplett Roland System 100 för utropspriset 45 500 kronor (se bilden överst).

Kolla in alla objekt på adressen nedan och vi varnar för ökad salivavsöndring. Vilka musikprylar har du på din önskelista?

Sphere Music > Klicka på Auction > Categories