Den 25 november går evenemanget av stapeln, men den här gången blir det Malmö och Moriska Paviljongen som blir mötesplatsen, istället för i en lokal i Stockholm, som tidigare.

Detta motiverar STIM med att 7 000 av organisationens anslutna medlemmar finns i Skåne och att regionen även huserar över 250 musikförlag. På programmet står seminarier, föreläsningar, panelsamtal och, givetvis, musik. Bland annat kommer låtskrivarna bakom Frans monsterhit "If I were sorry", Oscar Fogelström, Michael Saxell och Fredrik Andersson att berätta om processen från idé till hit.

STIM Music Expo
Experter synar din demo i sömmarna så att du kan utveckla ditt låtskrivande och dina produktionskunskaper.

Precis som tidigare år kommer den så kallade Feedback-panelen finnas på plats. Den består av framgångsrika låtskrivare och producenter som ger konstruktiv kritik på inskickade demoinspelningar. Från och med måndagen den 10:e oktober kl 8.00 till och med fredagen den 14:e oktober kl 17.00 kan du ladda upp din musik och text här (kräver registrering på STIM:s sajt). Om din låt blir utvald bjuder STIM på biljetten, men resa och uppehälle får du behöver bekosta själv.

Inträde till STIM Music Expo kostar 149 kr för STIM-medlemmar och 199 kr för övriga. Läs mer om evenemanget här.