Den här lille gynnaren har vi tidigare skymtat i videor och bilder, men inte vetat exakt vad det var för något. Nu vet vi besked. Under den pågående CES-mässan presenterade Roland en ny produkt: GO:Mixer.

Roland GO:Mixer

Roland GO:Mixer är en kombinerad mixer och ljudkort främst avsedd för mobiler och plattor. Kablage medföljer för både Android- och iOS-enheter. Exempelvis kan du spela in och mixa sång via en mickingång och två line:ade instrument samtidigt.

Roland GO:Mixer

Totalt har GO:Mixer fem ingångar så att du kan ta in två stereosignaler och en mono. Produkten är även avsedd för exempelvis podcastare och youtubare som vill ha flera ljudkällor att jobba med. Självklart fungerar mixern lika bra med en bärbar eller stationär dator. Strömförsörjningen får mixern från usb-anslutningen.

Det nätta formatet är ett plus för dig spelar in utanför studion och sidorna är 9,5 cm och burken är 2,8 cm hög. Vikten är i skrivande stund okänd. Priset i USA ligger på cirka 905 kr. Läs mer om Roland GO:Mixer på företagets amerikanska webbplats.