Sedan tidigare finns Djay till Android, iOS (iPhone och iPad) och Mac OS X. Appen och programmet för digitalt discjockande har vunnit Apples designpris två gånger. Med fyra filspelare, effekter, och traditionella skivkuskreglage som korstoning och eq, är Djay enkelt att komma igång med. I synnerhet den inbyggda bpm-synkroniseringen är en tillgång i det sammanhanget.

Djay

Det som emellertid gör att Djay sticker ut från mängden av liknande lösningar är integrationen med Spotify, som dock kräver premium-abonnemang på musikströmningstjänsten. Kopplingen till Spotify innebär att du kan mixa med över 20 miljoner låtar om du samtidigt är uppkopplad på nätet, och detta i 320 kbps upplösning. Djay är även kompatibelt med iTunes och du kan skapa spellistor i Apples program/app och sedan läsa in dem i Algoriddims dj-mjukvara.

Djay

Nu släpps Djay till Windows 10 med samma finesser som i det befintliga programmet för Mac. Windows-versionen är enligt tillverkaren byggd från scratch (ha!) för Microsofts operativsystem och har stöd för hårdvaror som Surface, plus midi-kontroller från tillverkare som Numark, Pioneer med flera.
Mjukvaran köps direkt på Algoriddims webbplats och kostar 489 kr. Se en video med Djay for Windows: