Airwindows är ett enmansföretag som i dagsläget finansieras genom Patreon. Pluggarna finns till både PC och Mac och kännetecknas bland annat genom deras minimalistiska utseende. 


Hard Vacuum

Hard Vacuum handlar i all sin enkelhet om rör och saturation, men med några intressanta finesser. Kontrollen för Warmth ger icke-linjära övertoner, precis som en vanlig klass-A rörpreamp, men det går dessutom att styra över plaggen rejält för att skapa betydligt mer bett och aggressivitet. Perfekt på bas, gitarr, trummor och sång, eller vad som helst egentligen som behöver lite skit under naglarna.


Nonlinear Space

Nonlinear Space är ett enklare reverb som simulerar ett lite djupare rum, vilket många gånger gör det lättare att placera i mixen. Pluggen har sitt eget unika sound, vilket så klart är trevligt, men mäter sig knappast med mer mångsidiga alternativ som exempelvis Valhalla.


Voice Of The Starship

Voice of The Starship är en slags ljudgenerator (noise generator) kapabel till allt från subtila brus och muller till betydligt djupare och mer otomdljurdiska tongångar. Mycket användbart för dig som jobbar med ambient och lite mer experimentell musik.


Acceleration

Acceleration är en slags högfrekvent limiter som slipar bort överflödig diskant utan att det låter dovt och instängt. Tänk vinyl och du är nära. En mycket användbar plugg både för mixning och mastring.

Läs mer på www.airwindows.com